درست است که تجارت بین المللی یکی از حرفههای داغ و پرسود هزاره جدید است. اما چندان موضوع جدیدی نیست. زیرا که در قرن ۱۷ کشتیهای قایقرانی سریع به نام Clippers با خدمه، مخصوص حمل و نقل چای از چین و ادویه جات از هند شرقی به کشورهای اروپایی مختلف بودند و حتی عقبتر از آن در قرن های ۱۴ و ۱۵ میلادی و از زمان مارکو پولو، کاروان های بزرگ محموله های ابریشمی و ادویه جات، وجود داشتند. اگر باز هم به عقبتر برویم با قبیلههایی روبرو می شویم و میبینیم آن زمان بین آن قبیلههای بدوی هم تجارت وجود داشته است. زیرا همیشه یک گروه یا یا منطقه یا کشور دارای محصولات و خدماتی است که توسط دیگران در اقصی نقاط دنیا تقاضا میشود. از آنجایی که جهان هرروز شاهد پیشرفت بیشتر تکنولوژی است، تجارت بینالمللی نیز، از نظر سود و رضایت شخصی، با ارزشتر و کارآمدتر میشود، بنابراین اهمیت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تجارت بینالملل در عصر صنعتی امروز مورد توجه قرار گرفته است. تجارت بین الملل در طول سالها با توجه به مزایای بسیاری که به کشورهای مختلف در سراسر جهان ارائه میدهد، رونق زیادی یافته است. در واقع تجارت بینالمللی، مبادله خدمات، کالاها و سرمایه بین کشورها و مناطق مختلف است و بخش مهمی از تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل میدهد. این یکی از منابع مهم درآمد برای کشورهای در حال توسعه نیز محسوب میشود. دریافت مشاوره بازرگانی در تجارت بینالمللی به مشتریان کمک میکند تا از میان انبوه محصولات، یک محصول خاص را بر اساس ارزیابی دقیق بازار فروش در کشور انتخاب و خرید نمایند. با انتخاب محصول درست و واردات یا صادرات آن به رشد اقتصادی و رفع نیازمندی های بازار کشور نیز کمک کنند. تجارت بینالمللی باعث افزایش بهره وری در تولید میشود؛ چرا که کشورها سعی می کنند روشهای بهتر تولید را برای کاهش هزینه ها امتحان کنند تا در رقابت باقی بمانند. در واقع کشورهایی که میتوانند محصول خود را با کمترین هزینه ممکن تولید کنند، قادر به کسب سهم بیشتری در بازار خواهند بود. بنابراین انگیزه برای تولید به طور موثر ایجاد میشود و این امر به افزایش استانداردهای محصول کمک میکند و مصرفکنندگان محصولاتی با کیفیت مناسب برای مصرف خواهند داشت. از دیگر منافع تجارت بینالمللی میتوان به ایجاد اشتغال بیشتر از طریق ایجاد صنایع جدیدتر برای تامین نیازهای کشورهای مختلف اشاره کرد و به این ترتیب به کاهش میزان بیکاری کمک خواهد کرد. همچنین تجارت بینالمللی یک کشور را قادر میسازد که کالاهای مصرفی را که نمیتواند در مرزهای خود تولید کند و یا تولید آن ممکن است هزینه بسیار بالایی داشته باشد، ارزانتر از و از طریق واردات خارجی به دست آورد.
تجارت بین الملل اغلب با واردات یا صادرات برای شرکت های کوچک و متوسط شروع می شود. با این حال، حتی این مرحله اول نیازمند بازاریابی، دانش فنی و تجربه زیاد می باشد و شامل موانعی است که می تواند منافع شما را در بازارهای بین المللی به طور جدی به خطر بیاندازد. این درست است که بین المللی شدن می تواند برای هر شرکتی از لحاظ کاهش هزینه (انتقال)، تمایز بازار (صادرات) و توسعه ی نقاط قوت اصلی، مانند: مزیت های رقابتی مفید باشد و یک عامل کلیدی برای رشد محسوب می شود. اما علی رغم این مزیت ها ممکن است به خاطر موانع تجاری، مشکلات فنی و تجربه و دانش کم، به شکست و از دست دادن سرمایه و زمان ختم شود.
• مشاوره رایگان در امور بازرگانی توسط کارشناسان متبحر امور بازرگانی و گمرکی براساس آخرین بخشنامه ها، قوانین و مقرارت بازرگانی گمرکی کشور • برآورد و اعلام کلیه هزینه های حمل و ترخیص کالا (براساس ارزش کالا، تعرفه قانونی و…) قبل از دریافت کالا در کشور مبدأ (براساس پیش فاکتور، کاتالوگ، بروشور و اسناد ارائه شده) • عقد قرارداد معتبر بر مبنای پیش فاکتور و اطلاعات ارائه شده جهت محاسبه هزینه ها • اعلام هزینه های حمل و ترخیص کالا به شرکای تجاری ظرف مدت ۲۴ ساعت
مشاوره بازرگانی
خریداران و فروشندگان که مایل به واردات و صادرات کالاها هستند، می توانند از دانش و تجربه عمیق کارمندان شرکت بازرگانی حرفه ای ترخیص نوروز قشم بهره مند شوند. تیم خدمات ترخیص نوروز قشم همراه با حضور در عرصه بین اللملی، مطابق با آخرین قوانین و مقررات مربوط به تجارت بین الملل حرکت می کند.